Ke Planetarium Negara pulak!!!

Permintaan Najiha nak ke sini

Setelah habis makan kenduri di majlis kawin semalam tu, ktorg ke Planetarium Negara pulak...dengan baju kendurinya tu, waktu tu jam 2.30 ptg..Najiha beria nak gi sana, suamiku tak sampai hati nak tolak, kalau ikutkan aku nak balik umah jek, coz penat kaki ni, menggeletar hehehe....

Sapa lagi tinggi??? hehehe

Sesampainya di sana, org tak ramai sgtla sebab takde event yang best berlangsung...hoyeyy!!! dapat melawat sekitarnya dengan tenang hehehe...Adam paling seronok berlari sana sini...kakak2 dia tak ingat apa dah, nmpk je benda2 pelik terus pagi cepat2...

Merasalah jugak naik soyuz hihi

 
 Seronok sangat bebudak ni (bakal angkasawan???)

Kanak2 mmg suke nk explore benda baru kan, kalau ada masa bawalah diorg jalan2 mcm ni, bagus utk perkembangan minda kan..ceh ceh ceh...hehehhehe..mak dia yang lelebih....

~~Test Drive inspira jom!!!!!~~~
~~Galaxy Nipis dan bergaya???~~
~Dapatkan tiket bola percuma!!!!~
Tiket MTV Awards percuma!!!!
Reload RM15 dengan hotlink!!!
~~RM49 untuk facial dan spa?? Murahnya!!~~
~~RM55 dan boleh mkn sehingga 12 jam??~~

Labels: ,