~Tahun ini giliran siapa?~


Tiap2 tahun kene osom ke kawan2!!
Atau telah menetapkan sistem giliran berdemokrasi? 
Hehe daku tidak alami masalah ini..
Bukan apa kawin dengan jiran..

JIRAN? Suamiku jiranku hahaha
Bukan jiran sebelah, depan mahupun belakang rumah
Tetapi jiran yg beza rumahnya 99 buah rumah
Rumahku no. 214, hubby 313...
Satu Felda, lain2 jalan la kiranya...
Kalau jalan kaki dalam 15 minit la...
Memang takde masalahla huhuhu...
Satu hari banyak kali boleh berulang2 ke sana ke mari...

Hubby ku ini senior ku, jarak umur kami 3 tahun..
Bercinta monyet sejak skola menengah tp putus kerana
daku nk minta break off...
Nak tumpu pada PMR dan SPM..
Syukur daku satu2nya student PMR dapat A dalam English subject..
SPM juga Alhamdulillah terbaeekkkk...

Then sambung kat UKM...
Masa tu baru bertemu hubby semula..
Syukur kekal sampai sekrang...

Yang penting, bersabar dan bertolak ansur penting..
Jgn gado2 ye nak balik raya ni...
Raya setahun sekali, raya haji ada lagi...
OSOM!!! :)

Labels: ,