~ Menu berbuka today ~

Najiha ngidam pula

Tgahari tadi Najiha dah makan nasi dgn lauk yg dibeli di kedai, ptg ni teringin mkn pizza pula, tak susah sbb ada PHD ~ Pizza Hut Delivery ( 1300822020 )...org tak sihat ni selera pulak mknnya hihi...sedap tgk Anak ibu mkn pizza panas2 ni.. Blehla ibu berbuka ngn pizza today..

Itu tak termasuk menu yg daku Akan order kt Kedai ptg ni, Tom yam campur, telur bungkus Dan sayur campur, hanya SMS je ngn tauke restaurant tu, tau2 dah siap amik je, takyah tggu2, menjimatkan masa ibu ni...TQ kpd kwn2 yg mdoakan anakku, juga nasihat kpdku yg kdg2 terlalu memikirkan hal kerja dari kesihatan anak... Moga2 Bos ku juga sama spt korang semua!!!!

Labels: ,