Gambar Awal Ashaari Dan Scha Al-Yahya bercuti di Korea

Seronok lihat pasangan selebriti bercinta Awal Ahsaari dan Scah Al-Yahya bercuti di Korea Selatan. Sebelum anda membuat kesimpulan yang bukan-bukan, mereka berada di Korea Selatan atas dasar kerja dua dalam satu. Maksudnya bekerja sambil bercuti. Gambar yang kami perolehi ini di ambil daripada rakan media, Budiey yang turut berada dalam percutian tersebut.

Gambar-gambar ini diambil semasa Awal dan Scha menjalani penggambaran program Travelogue bersama AirAsia X. Ini lah peluang merpati dua sejoli ini untuk menghabiskan masa bersama selepas sibuk dengan karier masing-masing. Romantis bukan?

Tentang program Travelogue ini, Awal ditugaskan menjadi pengacara manakala Scha diterbangkan khas sebagai tetamu dalam program ini. Korea Selatan merupakan salah satu destinasi yang akan dipaparkan dalam program ini. Program ini juga bertujuan untuk mempromosikan destinasi penerbangan yang ditawarkan oleh AirAsia X.

Ohartis tak nak cakap banyak, layan saja gambar-gambar romantis pelakon Awal Ashaari & Scha Al-Yahya semasa mereka menjalani pengambaran program Travelogue bersama AirAsia X ini.

OH! ARTIS: BILA ARTIS BERSIKAP TERBUKA TENTANG PERCINTAAN MEREKA JARANG KITA DENGAR KONTROVERSI MURAHAN. BETUL TAK?Labels: