Langsir Sliding Door ke tu??? ^_^

 Cuci mata

 Abaikan beskal Adam tu hehe

HoHoHoHoHo...daku terjebak!!! terjebak!!
Hehhehe yo yo oo je dulu kata tak perlu beli langsir baru kan,
Tapi nafsu ni mmg telah menguasai akal ini..
So last week daku ajak hubby ke Nagoya Wangsa Maju..
Siyes cantik2 langsir baru ni uolss!!!
Daku kan dah 4 tahun tak tukar langsir sliding ni...
So bila pegi sana mmg shockk jadinya hahahha...

 Abaikan kesepahan melampau itu hehehe


So daku pilih utk tukar kaler dan patern langsir utk Raya Haji ye..
Dengan berkeningkan kain ala english style,
badan pulak ku pilih warna hijau...
sebab dulu dah warna merah..

yang day curtain tu plak warna ala2 kuning hijau..
so upah dia RM8 sekeping ye, mmg berbaloi2..
Dalam tempoh 2 minggu dah siap jahit sumenya..
Nagoya mmg kelasss!! Janji siapkan duit jekk hihi...




So semalam daku pergi ambil langsir yang dah siap ni..
Rupa2nya ada SALE la..10%..
Start 1-31 Oktober 2011 ye...
Kot2la nak beli baju raya haji plak..


P/S: Minta maaf bukan nak menunjuk2 tp nak share je...
Kalau boleh bertukar2 idea

Labels: , ,