Adam ulser mulut | Selamat berjaya calon SPM 2011

 Takmo susu, tapi loli pon nak aje

Kesian Adam, selsema dan batuk dah ok Alhamdulillah, pehtu kene ulcer mulut pulak, sebelum tu Adam menunjukkan simptom2 takmo makan, padahal dialah org pertama yg akan minta disuapkan time makan beramai2 tu, minum susu pun takmo, Adam tak pernah tolak susu bercampur nestum madu dia tu, daku risau sangat ingatkan ada tulang terlekat kt tekak smpi tolak segala2nya...

Tapi yang pasti air liur Adam meleleh je, pehtu dia duk tunjuk sesuatu dlm mulut je, so sabtu lepas daku bwk anak2 gi klinik, doctor kata dlm mulut Adam Ada ulcer, siannya Adam, doc bg ubat cecair dan krim sapu...

Cepatlah sihat ye adam

Malam2 tido memang meraung lah, daku rasa dh mcm jaga baby dlm pantang plak, sebab Adam ni anakku yang paling baik Dan sopan berbanding kakak2nya, bila diuji tido mlm ku terganggu rasa tertekan sgt sbb dah biasa tido lena je kan hihihi...

Takmo susu tu yang risau tu

Yang paling terkesan Adam tak mahu lagi menyusu badan, sebab rasa tak selesa kt mulutnya tu, skrg ni minum susu pakai cawan je, dahla kurus makinla kurus anakku ini...harap2 pas Adam ok nanti Adam akan kembali menyusu, rasa sedih plak berenggang susu awal2 ni...

Tak lupe juga good luck buat semua 468,808 calon akan menduduki peperiksaan SPM bermula hari ini hingga 14 Disember ini di 3,533 pusat peperiksaan di seluruh negara. Ia akan dimulakan dengan mata pelajaran Bahasa Melayu Kertas I dan II serta mata pelajaran Pendidikan Seni Visual-Teori Seni Kertas I.

Labels: