Men"SPA"kan diri itu memang indah


Tajuk tak bleh blahh, hihihi...dengan treatment rm39 selama 2 jam memang sesi memanjakan diri yang terbaeekk!!! Appointment daku bermula jam 11 pagi. Sesampainya di SPA itu, daku terus di massage selama 20min, dah lama tak diurut, terasa geli2 dan sakit sedikit....20 min rasa mcm 2 jam hahaha...



Pas massage terus diarah untuk wat facial, dengan urutan di muka mmg rasa nak ttido adanya, pas tu muka di"steam"kan utk 10 min, pas tu sesi membuang black head plak, manual tu korang!!! Gune besi kot sebab daku rasa memang sakit giler, rasa nk koyak kulit muka, oldschool nya lah tmpt ni hihi....




Pastu badan di kukus dalam tmpt ni selama 15 minit, uisshhh panas x hengat, tak smpi 15min terus daku keluar utk meminta pertolongan hihi, rasa mcm ikan steam pon ye hihi...kemudian badan di scrub pulak, pas seluruh badan dilumur kemudian digoreng heheheh, eh takla...pastu mandi plak...



Pas selesai membersihkan badan, kaki pula mendapat urutan, tak la beria2 pon diulit kaki ni, just rendam dan digosok skit2 je...selesai sudah memanjakan diri....next time pula!!! Tuan tanah tak sempat nak ambil gambar sendiri sebelum dan selepas treatment sebab malas...buleh??? hihi


P/S : Entry arini mcm lipas kudung sebab tuan belog cuti last week, 
keje sedia menunggu atas meja hahahha

Labels: