Sesi Memanjakan Diri di SPA


Ingat lagi tak daku ade beli MilkADeal voucher dulu?
So sampai masanya daku nk redeem voucher ni
sebab tunggu keje kat opis slow dulu,
keje memang tak abis kan?
tapi dah akhir tahun ni kira slow skitla
berbanding hari2 biasa...



Daku dah apply cuti besok,
dan dah approve pon..
tinggal 5.5 hari lagi annual leave...
hubby daku 36 hari lagi okey annual leave dia!!!
Jeles sehh!! rasa nak tepuk dahi dia bagi pengsan, 
pastu dapat cuti lelama hehehehhe
boleh???? hahahhaha



Nanti aku update treatmentnya ye
Kalau korang nak tau deal2 kat Milkadeal ni..
lehla tengok and register kat sini
Tak sabarnya nk memanjakan diri di SPA besok hehehhe

Labels: