Barut baby yang comel ^_^


Barut baby ni dijahit oleh kakak iparku. Kakakku ini bekerja sebagai nurse/bidan di kampungku. Kak ipar ni sokmo busy menyambut baby dan melawat ibu2 yang pas bersalin. Tapi sempat jugak menjahit barut baby, bedung dan selimut baby.. Ya ampun comel sgt2..Kalau kreatif ni mmg best kan..Geram daku tengok corak2 dan kaler sweet ni...masa anak2ku kecil2 dulu takde lagi barut cenggini.


Geram tengok semua barut baby ni, daku nak beli untuk baby sendiri lambat lagi kan, so kalau ade sedara mara atau adik beradik terdekat yang bakal menyambut baby, inilah hadiah dariku untuk mereka hehehhe...



Nak tau tak? mesin jahit Singer tu mak daku yang punye, dari kecik lagi mesin ni dah ada, disebabkan minat menjahit yang mendalam, mesin ini telah diperbaiki dan dinaik taraf untuk merealisasikan hobi kak ipar ni, mak rasa bangga lah hehehhe..Kesimpulannya, org kalau dah rajin dan kreatif ni, tiada alasan utk say no kan. Bestnya, pastu bleh generate side income lak tu kan...

Labels: