Bila blog di Opis kene blocked *_*


Huhu pagi ni nak update blog mcm biasa, masalahnya TAK BLEH SIGN IN...Huhu kecewa giler, ingatkan blog bermasalah rupanya tak, sebab kat iPhone bleh pulak log in, ohoiii daku terkesima dan terpana seketika. Nampaknya entry surat kabar banyakla masuk entry pasni, nak guna iPhone ni lenguh jari menaip.


Dahla huruf kan iPhone ni kecik2, keypad tu rapat2 sampai salah tekan huruf, jari daku semakin tembam kot hahaha...kt umah mmg xde lappy sebab hubby sokmo usung lappy tu ke opis and bawak pegi Perak.

Sabar2.... nanti kuruih plak pahala pose today heheheh, syukurla ada iPhone masih bleh update blog lagi. Tapi terhad sebab lengus jari ni bersenam hihi...

Labels: , ,