Bila lah dapat ber"OMBAK RINDU" ni???


Semua orang sure dah nengok movie ni kan? daku teringin sangat2 tapi entah bila dapat nengoknya. Nak ajak hubby dia sokmo busy ngan kejenya. Hmm nmpk gayanya kene nengok Astro 1st jugakla huhu, tapi dapat membayangkan waktu tu mesti takleh concentrate sebab anak2 mesti duk hingar bingar, NAK susu, NAK makanlah, NAK kencinglah, NAK beraklah dan segala macam NAK lagilah hehehehhehe...Orang lain nanges sebab menghayati watak dan jalan citer movie ni, tapi daku nanges sebab situasi di atas hihihi...



Buat hubby, saya NAK sangat tengok citer ni, hehehhe...tunaikanlah impian saya ni..daku baca review uols yang dah tgk movie ni, mmg terbaek kan? kalau tak mcmana kutipannya dah juta2an sih skrg ni, dengan mcm2 isu royalti tak sepadanlah huhuhu lagilah bikin montot daku tak senang duduk hehehhe...

Oklah sekian sahaja entry kali ini....buat yang nak tengok movie ni hari ni, selamat nonton!!!!

Labels: