Dapat Free KFC Voucher dari Postme.com.my

 
Surat yang membuatku tertanya2

Rezeki anak2 sebab semalam tengok dalam post box ada surat untukku. Biasanya bil2 telepon dan broadband jek, tetiba semalam nmpk pelik pulak sampul untuk ku itu. Ingatkan reminder hutang PTPTN ke tp ngak mungkin sebab takde logo PTPTN pon...

 
 
Tengok belakang sampul, terus teringat vaucher KFC 

Bila daku pusing jek envelope tu rupa2nya postme.com.my yang menyambut first anniversary bulan ni, so semua yang antara 300 orang terawal yang wish tu akan dapat sekeping snack plate voucher KFC secara percuma. Alhamdulillah abah terus ajak ktorg gi redeem voucher tu hehehhe


Syukur rezeki anak2

Kebetulan waktu tu nak jemput anak2 dari umah pengasuh, alang2 tu terusla bawak2 anak2 ke KFC sri gombak...tapi tambah jugakla satu snack plate untuk ibu abah dan itu berbayarlah hehehhehe


 
Budak mana yang tak suke KFC kan heheh

Berbaloi kan join contest kat FB ni, senang dan mudah, tak perlu entry just like, shared or wished, ada luck so ada rezeki kan, yang penting rajin usaha insya allah ada rezeki kita


 
 inilah dia yang daku join tu


Selamat berhujung minggu semua!!!!

Labels: