Downy biru VS Downy Merah

 Pewangi baju di kala musim ujan *_*

Suke produk downy tak? mula2 dulu mmg tak pernah terpikat langsung nak guna pewangi ni...Memang suke baju bau sedap dan lembut mcm produk Softener..Mula2 terpikat nak guna downy ni sebab dapat percuma sebotol kecik tu masa beli pencuci Dynamo tu. Daku memang suke sangat kumpul stok Dynamo watu harganya promosi. Boleh dapt RM18 ke RM19 untuk 4.7 liter tu. Kalau ada promo mesti wajib beli okayy!! hehehe

Last week pegi Giant Batu Caves nak cari susu Dutch Lady bebudak ni, tapi susu takde less. So ibu diorg ni terpandang downy botol kaler merah hati ni..hati nih terus terpikat jek hehehe sebab daku bukak botol dia tu and try bau..Memang wangiii sesangat!!!

Stok Dynamo daku hehe, hubby layan jek

Terus grab paket yang plastic ni sebab bleh refill dalam botol downy yang dah nak abis kt umah tu...Daku tak ingat dah harga dia utk sepeket tu, suke sgt okay, sebab skrg kan ke musim ujan, so baju agak2 ada bau kalau lembab2 kan... that's why daku suke letak pewangi, then bila lipat baju wangi jek..semangat nak lipat baju akan datang secara automatik hehehe...yo yo ooo je lipat kain lah sangat hahahaha

So ibu2 di luar sana guna produk apa untuk cuci baju ye? tak kisahlah jenamanya dan regenya janji dapat mencuci baju dengan gembira kan hehehe...Anak2 suka, hubby sayang!!!!

Labels: , ,