Pureen Warehouse Sale Semalam Berbaloi

 Biar ramai namun berbaloi!!!!

Sebenarnya daku duk meneman adik iparku 
yang bakal menimang cahayamata mereka yang pertama. 
Si isteri berada nun jauh di Pahang. 
Bekerja sebagai guru di sana. 
Si suami lah yang kene sopping barangan bayi di Kuala Lumpur ni. 
Kira diorg ni PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh). 
So daku sebagai kakak ipar yang berkaliber 
sebab anak dah 3 kan deq non, 
so tau la keperluan asas untuk 
bakal2 ibu dan ayah ni HAHAHHAHA...gelak jahat semua hehehehe...


 Gerrraammmmm!!! hehehehe

Ini hasil rembatan kami hehehe

Apa yang daku nampak berkenan kat mataku,
terus rembat masuk beg biru ni? boleh?
Sebab yang adik ipar ni tak reti sangat lagi,
hehehhe..insya Allah diorg bakal menimang cahayamata lelaki,
jadi barangannya serba biru le...
Beli yang basic2 je kan,
baju and suar baby RM1, RM3, RM6 sehelai,
bergantung kepada corak dan pattern baju..
so worth it kan? daku tak beli byk baju,
sebab baby kan cepat membesar...

Banyak kaunter dia even beratur macam ketapi hihihi

Dalam duk beratur mata melilau2 lagi hehehe


Daku soooo Happy sebab tempat diorg
ni dah improve compared masa daku pegi tahun 2008 dulu,
Khemah semakin besar,
kipas dipasang di serata tempat,
kaunter semakin banyak,
So bakal2 ibu dan ayah,
kalau ade sale gini,
WAJIB terjah tau!!! memang berbaloi2!!!!.

Ini sahaje barangan daku hehehe


Location (Tel 603 7628 8888) - MAP
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
www.pureen.com.my


P/S : Daku dan adik ipar je yang masuk dalam ni,
bebudak dan anak buah lain,
telah dihalau keluar mengikut abah,
dan nenek masing2 hehehhehe....

Labels: ,