Stok Susu Dutch Lady anak2ku

  


Kelmarin ada promotion susu Dutch Lady 123/456 1kg di TESCO, memang duk mencari susu anak2 sejak 2 minggu lepas. Susahnya sebab promo ni jarang2 dibuat. Time stok susu berkurang payah nak jumpe promo macam ni. Tq buat my officemate sebab SMS dan inform rege susu ni RM18.99 di TESCO.




Riang gembira sebab susu Najwa dan Najiha memang inglek atau dalam bahasa omputehnya finished. Syukur kene tepat pada masanya hihi..hubby pun laju je mengiyakan ajakan ku ke TESCO, tapi daku drive pegi dan balik sebab sian hubby penat keje kan Huhu..


 Susu  perasa madu untuk Najiha

Nah kau rembat sampai berpeket2 tahan sebulan Huhu... Najwa pon nak masuk darjah 1 next year. Dalam proses nak hentikan susu botol kat dia.. Uiihh susah jugak sebab ibu dia kesian plak tgk rengekan najwa minta susu dalam botol....


Susu perasa Biasa untuk Adam

 
Susu Perasa Coklat Untuk Najwa


Kebetulan Dynamo pon ada promo RM18.90

Syukurla minggu lepas tak beli susu budak2 ni sebab harga masa tu RM21.90. Hmm harap2 diorg ni sokmola buat promo susu memandangkan harga barang semakin naik kan. Tengok ajelah Dynamo tu dulu 4.7kg, sekarang ni tinggal 4.4kg jek..sebab tu harga dia bleh murah huhuu...kalau gaji naik tinggi2 takpe jugak kan...

Labels: ,