Drypers size XL60 Hanya RM17.43???

 

Ini kisah benar ye hehehehe...kelmarin kan jenjalan ke Tesco Rawang kan...dalam pada duk melilau mencari susu Nesvita Omega Plus tu terpandang ada satu trolley ni jual stok2 akhir dan rejected. Murah2 tu kengkawan. Mula2 takde hati nak menengoknya sebab kot ingatkan barang expired ke kan. Pastu Cik Senah ni kan suke menyibuk, tanya orang yang kerumun kat situ, ngape murah ni harga dia ni? Diorang kat situ kata barangan ni last stock ni, ada yang koyak2 dah plastik dia, so diorang jual murahla kekdahnya...Tapi kalau koyak pon idokle sampai terburai isi2nya ke lantai, tapi ianya di sellotape dengan baik sekali. 


 

Murah kan? Drypers ni ada 2 pek kat situ, tp daku amik satu je dulu kot ingatkan isi dalam dia tak cukup ke kan, Cik Senah first time tengok trolley gini, murah benor sampai jadi was2 heheheh....Pastu hubby tanya, ngape tak amik dua2? Hehehhehe hubby pon menyokong gamaknya, risau hubby marah jek kan, bila pandang skali lagi kt trolley tu satu pek lagi tu dah dirembat oleh mereka2 itu...Tapi hati ini puas sangat kekdahnya macam terjumpa lubuk dan lombong emas ehhehehe...yelah biasa beli harga dia paling tidak RM34.90 kan, dapat separuh rege gini memang rasa happy dan berbunga2 sangat hati ini.


 

Inilah bahagian yang terkoyak tu, takpela koyak tapi tak merosakkan isi dalamnya dah kira bagus sangatlah ni..Bertambahlah stok drypers Adam. Daku suke benor bercerita pasal Susu Dutch Lady, Drypers and Dynamo kat blog ini kan...Cik Senah memang suke ngumpul stok sebab memang dipakai harian kan.  Tak lupe Cik Senah akan update semua orang tentang promosi2 terkini harga2 barang ni nanti Insya Allah...hehehhe boley jadi DUTA kan? jadi promoter tak berbayor pon tak ngape, asalkan membantu kengkawan berbelanja dengan bijak....Ngeeeee

Labels: ,