Hasil rembatan di SOGO tempohari

 
Baju Najwa Najiha

Inilah hasilnya shopping hari Sabtu yang lepas. Beli baju anak2 lah semestinya. Tapi terselit jugak Cik Senah nya sling bag tu. Memang dah lama teringin satu bag cenggini. Warna merah memang tak bleh dipisahkan dariku. Masa daku pegi tu orang tak ramai sangat sebab masing2 balik kampung cuti Raya Cina kan.


Baju Adam

Dah beli2 baru perasan semuanya warna pink and merah pulak. Hehehhe nak wat camne taste ibu dia pon jadik taste anak2 jugak. Anak2 perempuan ni semestinya nak warna pink, kene pilih yang sama corak dan patern, kalau tak berhentak kaki jugak diorang kat situ...


 Sling bag ibu

Beg ini hadiah dari abah. Tq abah sebab tolong sponsored bag ni. Hadiah abah jugak tak beli2 hhuhuhuhu...
Suka betul buat koleksi sling bag, ini antara bag yang branded yang pernah daku ada.. sebelum2 ni biasa2 saje...


 
TQ abah

Labels: ,