IPhone 4/4S Screen Protector hanya RM7.90??



RM 7.90
RM29.90
74 % Off


Description
While humans can wear helmets, knee pads and shiny knight’s armour for protection, phones require a little help from us. So we’ve packaged together a little something for your iPhone 4 or 4S:
Front Screen Protector
Back Panel / Cover
Micro Fibre Cloth
Protects against scratches, scrapes and abrasion
Removable without leaving residuary marks
Resistance to erosion and fingerprints
Double protection 


 

Terjebak lagi dengan deal2 yang ada Dealmates ni. Nak plak tengok skrin protector ni murah sangat dari yang biasa2 tu. Biasanya daku beli RM15 kat luar untuk protect depan dan belakang iphone ni. Bila tengok RM7.90 ni terus tergoda dan cepat2 beli sebelum terlambat.

 


Macam2 lagi pakej menarik yang ditawarkan di Dealmates ini. Contohnya pakej rawatan SPA, manicure, padicure, barangan elektrik, makan2 dan macam2 lagi.


 

Kalau korang mahu mendapatkan deal2 special dari Dealmates ini, silalah ke Lawan Webnya, dan mendaftar secara percuma sahaja. Mudah sebab kita tak perlu mengeluarkan belanja untuk mencari barang2 ni di luar, dengan harga yang berpatutan ini memangla berbaloi2 dan jimat masa adanya..


Daftar Dealmates Secara Percuma

Labels: ,