Pembuka Tirai Kemenangan 2012


Hahahaha tajuk tak boleh blah, tapi selagi ada rezeki insya Allah ada bahagiannya untuk kita. Kali ini bertuah memenangi sehelai pashmina dari contest yang di join di FB. Nak join contest kat blog memang tak sempat, lappy pon xde kt umah, nak plak sejak anak2 sekolah ni masa tu mmg pack, tengok kawan2 blogger lain pon dah kurang nak join blog contest ye...




Apapun syukurla dpt pashmina yang lembut ini, 1st time pegang pashmina ni sebab tak reti nak menggayakannya, selembut sutera hihihi... Tq kepada penganjur ye...Pashmina ini telah dirasmikan oleh Najiha dan Najwa yang memang suke bergaya dengan tudung dan shawl ibunya..


Kemenangan pertama untuk 2012. 2011 nye tak kira plak aritu hihihi...

 


Labels: ,