Selamat Tinggal Hero Kesayangan Kami

 
Rumah mak daku di Pahang

Selamat tinggal HERO, setelah 5 tahun bersama kita terpaksa berpisah...Ibu doakan moga kamu akan dapat tuan baru yang behave dan baik budi yang akan menjagamu seperti kami dahulu. Banyak kenangan kita, susah senang bersama2 kan...kamu tak banyak masalah dan senang dijaga. Senang kata tak banyak ragamlah...sebab tu abah sayang kamu, lepas abah balik tinggalkan kamu di used car tu abah asyik teringat2 jek...ibu tanya abah cium kamu tak??? abah kata tak...alahai sedih ibu dengar...


 

Itulah rasanya kalau berpisah dengan barang kesayangan kan...memang susah nak dilepaskan, tapi dengan rela hati terpaksa juga sebab inginkan kenderaan yang lebih selesa dan besar ruangnya. Selama kereta hubby ni berkhidmat dengan kami memang ianya tak mendatangkan masalah la...senang je ke hulu ke hilir beronggeng dengannya...


 

So to Perdana V6 kesayangan kami, semoga kamu selamat di luar sana ye, sedihnya nak berpisah huhuhu...lupe nak cium dia hari tu hehehehhehe....ohoi sayang tu mengalahkan sayangkan anak2 sendiri kekdahnya, bila dah biasa depan mata tapi bila tiada memang teringat2 je kan....


P/S : Bukan entry menunjuk2 tapi kenangan untuk kami anak beranak.....

Labels: ,