SOGO lengang kami pon datang hehe

 

Kami tak ke mana pon Sabtu yang lepas, nak balik Pahang tapi ada kenduri di Ijok Kuala Selangor. Jadi mak mertua ku a.k.a mak hubby ke KL. Bila menjenguk ke luar pintu pagar, KARAK Highway jem giler2 dari seawal jam 8 pagi lagi. Punyalah berpusu2 orang pulang ke kampung, tak lupe juga yang bercuti bersama family. So hati Cik Senah yang tadi mencuka sebab kempunan nak balik Pahang terubat juge hehehe...


 

Hubby tau daku sedih, jadi hubby mengajak kami anak beranak pegi ke SOGO. Wah mesti nak pujuk ni kan? Syukurla jalan di KL tak jem, nak kata lengang tu idokle, tapi takla jem seteruk kebiasaannya itu. Seronok jugak bercuti di KL ni. Suasana relax je sebab tak berhimpit2 dengan orang ramai kan. Sebab bawak anak2 skali tu yang rasa ok sebab bleh lagi nak kawal diorang ni.

 

 Nak tau apa yang daku beli? tunggu next entry okey...hehhehe takdelah best sangat tapi sekadar menyeronokkan hati anak2 dan hati ini...Apapun niat balik Pahang tetap ada sebab tak sabar nak jumpa mak daku, biarpun tiap2 bulan balik Pahang tapi rindu tetap ada.

Labels: ,