Tahun Baru, Serba Serbi Baru ^_^


 Tudung jalan TAR

Biasalah perempuan kalau tak beli tudung baru, baju baru ke mesti tak sah kan? hehehhe...bagi daku ini adalah perangsang diri sendiri untuk lebih bekerja dengan bersemangat lagi..Ini berkaitan PSIKOLOGI kan....pada daku, daku akan lebih bersemangat untuk ke opis kalau ada baju baru ni...tudung pon perlu ditukar untuk match baju ni huhuhu letihhhh hehehhehe



Bila dah ada tudung, kene cari baju pulak kan..tudung2 ni daku beli jalan TAR sewaktu dating ngan hubby Jumaat lepas. Korang tau kan hubby ku itu akan terpacak di Jalan TAR seawal jam 8.30 pagi. So terpaksalah daku tunggu sampai jam 9.30 pagi untuk kedai2 tudung itu dibuka terlebih dahulu hehehhe...bile dengar je roller shutter kedai diorang bukak, daku terus serbu!!!! hehehhehe malu jugak tapi daku buat tebal muka jek, peduli lah orang kata daku nak tolong diorang bukak kedai skali ke kan hahahhaha


 Smile hehhe

Daku suke sangat2 pakai blouse and suar slack begini ke opis, teramat2 suke hihi, hubby letak syarat baju mesti longgar dan labuh, ok je janji abang belanje boley??? Sentap Cik senah dengar...Ada satu butik kat Sri gombak ni yang daku selalu terjah...tempat dia biasa2 jek bukan butik datin2 okeh! hehehehhe...tapi daku suke pegi sini coz orang tak ramai kat kedai dia ni, pastu bagi diskaun kaw2 sebab regular customer kan...


 
Blouse biru

Lama daku duk membelek2 dua2 blouse ni, nak beli satu ke dua helai ni? kalau beli sehelai daku nak warna apa ye? hehehhe kalau beli dua2 pon tak rugi sebab nak pakai setahun kan? hehehe...lagi satu laaaagi tak rugi sebab daku akan mintak hubby belanja hahahhaha....


 
Turqoise

So daku rembat jugak dua2 blouse ini..seronoknya hehehhe...rezeki berkerja kan apa salahnya sekali sekali reward diri sendiri dengan duit gaji bulanan kan...pagi ini daku ada appraisal, lagi satu Aanie mama adam ada tanya daku ni pegawai kerajaan ke? bukanlah ehhehe, daku hanya eksekutif biasa di Semi government agency...

Labels: