Bag Coach itu meruntun hati ini ^_^

100% Authentic Coach Bags - Up To 59% Off

Your chance to own your very own Coach handbag. 100% authentic
and imported straight from Coach Store USA.


 
Cik Senah suka yang ini!!!!

Mana lagi kalau bukan di Dealmates kan,
diorang kan akan emel kita segala macam promotion terkini kan...
Lohai ni kalau tak pegi Johor Premium Outlet (JPO) pon takpe hahahha...
Jimat tol ngan duit minyak ni kengkawan hiks hiks hiks


 


Tengokkan regenya tu Cik Senah awal dah angkat kaki hehehe..
Tak mampu lah gamaknya...Ini dah diskaun tau...
Kalau yang belum diskaun tu pengsan 80 ploh kali
pun belum tentu dapat beli kih kih kih


 
So Sweet kan!!!

Yang kaler2 dia tambah bling2 ni buat daku jatuh hati..
tapi tengok harga terus jatuh terduduk hehehhe


 
Aduiii purple ni kaler Fieda ok hehehe

 

Duk mengenen2 kat Suami, katanya tak payahlah membazir,
Sling beg yang beli kat Sogo tu pon bleh kira berapa kali pakainya...
Hahahhaha biasalah NAFSU bang, NAFSU...
Eiii bernafsu sokmo Cik Senah ni ye hehehe


 

Kalau nak beli boleh, tapi simpanlah duit sebulan RM50,
pas 2 tahun dah boleh beli kan?
lalallalalallalalalalallala......pujuk hati ni heheheh
lalallalalallalalallalalallalalalla

Labels: ,