Sinopsis Telemovie Patah Seribu

Lanjutan dari video muzik Patah Seribu yang dibuat dalam dua version, rupanya ia disambungkan dan dipanjangkan lagi dalam sebuah telemovie yang dilakonkan oleh Sharnaaz Ahmad dengan penampilan istimewa Shila Amzah. Kepada pembaca yang tak sabar untuk menonton, jangan lupa, mark atau tandakan di kalendar telefon bimbit masing-masing, telemovie ini akan ditayangkan pada 23 Februari 2012, Khamis jam 9 malam di Astro Ria.

Drama arahan Michael Ang, seorang pengarah prolifik lagi tersohor yang popular dengan drama Biar Mimpi Sampai Ke Bintang ini turut menampilkan pelakon Amar Baharin, Amar Asyraf, Jihan Raja Lawak, Sharifah Shahora, Khaty Azean, Nurin, Azlan Komeng, Jasmin Hamid dan Mahmud Ali Bashah. Michael Ang juga selaku penerbit drama ini pastinya menaruh harapan yang tinggi agar drama ini diterima oleh penonton.

Cerita tentang kisah percintaan ala-ala cinta dua darjat. Shila Amzah anak orang berada. Manakala Sharnaaz pula jadi seorang pemuda, kutu jalanan yang hanya jual buah berangan. Dalam trailer ada tunjuk konflik yang akan menimpa pasangan romantik ni. Sambil terkejut juga bila ada pergaduhan dan unsur gengsterime.

Apabila cinta yang murni dikhianati… sama-sama kita nantikan kisah selanjut dan penamat drama ini.
Labels: ,