Exabytes 100 Blogger Ads Program kembali lagi!!!



Okeh program pengiklanan bagi 100 blogger ini kembali lagi. Sebelum ini  daku dah join program ini dan telah mendapat cek pertama dari pihak mereka. Waktu tu daku dapat offer bayaran RM50 untuk 3 bulan tepek iklan tu kat blog ni. Sekarang ni syarat2nya dah up sikit, sebab dulu daku perasan UV klik mesti dalam 200, tapi yang ni 300 UV klik pula, so tak salah mencuba lagi kan...Kat bawah ini adalah syarat2 untuk memohon, so kepada kawan2 yang nak join just emelkan butiran yang diminta ini kepada mereka ye.

Encik Nuffnang pon dah tak bagi BE baru lagi, dengan Exabytes ni dapatlah tambah income lagi, sikit2 lama2 jadi bukit. So kepada kawan2 selamat mencuba ye, takpe kepada yang belum mencapai tahap yang ditetapkan tu, boleh mencuba lain kali, yang penting sekrang ni kene maintain UV klik je. Oh ya, exabytes takkan effect pada status Glitterati Nuffnang anda ye, daku tepek iklan exabytes, masih lagi boleh dapat BE dari Nuffnang sebelum ini. So Good Luck!!!!



How to advertise with Exabytes?

Steps
——–
1. Our minimum requirement is 300 daily visits a day.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 1 month to marketing@exabytes.com.my .
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.
Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by cheque.
3. Payment/Cheque will only be sent to Addresses in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.
Email us  at marketing@exabytes.com.my


Labels: , ,