My Pinky Moments



Hai everybody!!!

Saje suke2!!

Uishh lama rasanya tak join contest di blog ini, bukan apa masa tidak mengizinkan untuk daku turut serta menjoinkan diri dalam contest2 terkini ni. So kalau tengok syarat tu "My Pinky Moments" kan, janji ibu dia and anak perempuan pakai pink okeh la kan, boboi tu toksahlah dipakaikan pink, mau dipelangkung dek abah dia kang kekekekke....

Semua orang pompuan suke pink??? Tengok sajalah blog daku inikan PINK!!! Bagiku pink itu ceria, lembut, sejuk mata memandang..Pink itu sinonim denganku!!!

Sib bek syarat dia 2 keping gambar jek, kalau ikutkan nak letak 3/4 keping tadi ehehhe...Tapi kot juri potong merkah nanti tak menang, chehhhh yakin menang jek ek hehehhe....takpelah saje nak memeriahkan keadaan jek ni...

Syarat-syaratnya :
1) Buat satu entri yang bertajuk " My Pinky Moments" . Di entri itu sharekan gambar terbaik anda yang menepati tema ini (Maksimum 2 gambar saja dibenarkan).
2) Like entry ini...(di bawah Last but not least, Think Pink!! )
3) Link kan entri anda ke entri ini dan tinggalkan permalink entri anda di sini --> http://t.co/aKXloWoS (WAJIB)
4) Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com danMadammondoq.com ditaja bersamaHazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com"
5) Tarikh tutup 31 March 2012 (mungkin diextendkan bergantung kepada keadaan)

So kepada yang nak join, jomlah memeriahkan contest pink ini.

Labels: