Wordless Wednesday ~ Adam dan Superbike nya...

Ready set goooo!!!!!!


Heheheh bukan superbike betul ye, main2 je...Like father like son kan, hubby tu memanglah suke sangat dengan superbike ni, pastu Adam tecit ni pon saling tak tumpah minatnya tu macam abahnya juga. Meronta2 nak naik menatang ni, bila letak je kat situ amboi!!! Tak menahan tengok aksi dia tu heheheehe... Siap muncung2 lagi mulut si Adam ni.

Eiii gaya tak menahan


Tengoklah gaya anak teruna daku ni, beria2 berebut dengan kakaknya nak naik mainan ni, yang bestnya Adam tak kisah pon benda ni tak bergerak dalam erti kata lain daku tak masukkan pon duit syiling dalam motor ni, even motor ni tak menari2 pon Adam tetap happy!!!


Oppsss brekk Adam!!!


See See he is very excited kan? hahahha...pandai betul si kecik ni buat aksi yang spontan macam ni, boleh masuk rancangan Tom Tom Bak ni hehehhe, glamour ibu dia nanti ngeee...meraban lagi, bak kata hubby, daku ni suke berangan, duk depan cermin dengan dua orang lagi anak dara tu cukuplah, boleh jadi model gitu hehehhe


Uisshh lajunya

Amboi muncung tu macam kelajuan motor tu 160km sejam hehehe....bolehlah bawak ibu abah jenjalan naik motor ni nanti ye Adam...


Okeh amik kunci hehehhe

Geram tengok!!


P/S - Entry tanpa kata, tapi banyak betul kata2nya hehehehe

Labels: