Ada sesiapa pergi rumah Aanie a.k.a Mama Adam tak?

MAMA ADAM a.k.a Aanie

Kalau tengok post Aanie, pada Khamis lepas, aanie menjemput kawan2 blogger untuk menghadiri Majlis Doa Kesyukuran dan juga celebration besday boy Adam. Ada sesiapa yang join tak? Daku insya allah akan menghadirinya. Nak jumpe aanie face to face kekekke, selalu baca blog beliau yang kelakar tu je, ni nak tengok live gitu. Vahhhh dah macam nak jumpe retis plak kan Aanie? kekekkekeke...

Aanie tak publishkan alamatnya, yelah kot satu malaya datang kang, fengsan pulak dia. Sesiapa yang emel je akan diberitahu alamat rumahnya. Ni mesti aanie tengah bersilat memasak bagai ni kan. Wahh ini my first time nak jumpe sesama blogger tau. Fuhh moga2 semua okeh, terutama anak2 saya bertiga yang baik budinya ini kekekekke....

Oklah tu kan, Adam Aju nak ditemukan dengan Adam Aanie. hehehhehe....So sesiapa blogger yang pergi nanti kita jumpa di sana ye.....Ish ngapelah berdebar sangat ni? hehehehhe..Nanti story mory ok..bye

Labels: ,