Jom tukar Nuffnang Ads Code yang BARU!!

Petang tadi daku sempat update blogger profile kat akaun Nuffnang ni, pastu bila nak paste kat blog nampak macam pelik je code dia tu, tapi just paste jelah sebab ingatkan daku yang ketinggalan keretapi bab2 update profile ni.

Tup2 pukul 3 tu dapat emel dari Nuffnang kata diorang memang baru tukar kepada code baru. Owh baru dilancarkan rupanya. Tujuannya adalah untuk mempercepatkan proses loading iklan di blog tanpa tersekat2 lagi.

Jadi jomlah update profile anda seterusnya pasang code baru di blog ye!! En Nuffnang saya dah lama tak dapat BE moga pasni rezeki dapat BE bertambah lebat kekdahnya!! Hihi

http://www.nuffnang.com.my/

Labels: