Untuk Tatapan Peminat Kuih Putu Bambu

Putu Bambu di Sek. 9 Bandar Baru Bangi

Mesti anda dah puas tengok gambar ABPBH 2011 kan? So sekarang ni nak cuci mata dengan kehijauan kuih Putu Bambu ni kekekekke...Bukan niat nak buat anda terliur tapi nak war2kan kepada penggemar kuih Putu Bambu marvelous ni. Ini kali pertama mencuba putu Bambu di Seksyen 9, Bandar Baru Bangi ni. Kebetulan gi umah member hubby itu, takkan pergi tangan kosong je kan, pusing2 cari goreng pisang tak jumpe. Last2 jumpe kuih kegemaran I pulak heheheh... Jadi wajiblah beli, kalau tak nanti meleleh airliur ni mengalahkan ibu mengandung anak sulung heheheheh....


 RM2.50 sahaja

Nyum2 memang sedap

Rege dia RM2.50 sepek, ada 5 Bambu dalam tu, so beli 4 pek, tapi satu pek dah kene bambu dek bebudak dan mak budak kekdahnya hahahaha...sedap!!!! Ala2 Putu Bambu World di Jalan Gombak. Emmm teringat2 lagi rasanya walaupun sehari berlalu kekekekeke....so kepada mereka yang tinggal berdekatan, bolehlah cuba, lori yang jual ni berdekatan bangunan PKNS bangi tu.


Najiha, Model makanan blog saya kekekekke


Tengoklah Adam tu pon tunggu turn je hehehe

Cukup rasa dia, tepung dia lembut, gula dia secukup rasa, macam marshmallow masuk dalam mulut kekdahnya heheheh sengal kan!!! Berebut2 bila makan tu, nak plak panas2 kan..selamat jugak sebab waktu makan tu abah tgh drive, kalau tak portion ibu mesti jadi lagi sikit hahahahaha....Tapi Najwa seakan2 tidak memperdulikan putu bambu ini, sebab anak dara yang seorang tu memang tak suke manis kekdahnya, tapi yang pelik sweet tu dia belasah banyak2 pon takpe pulak hehehhe..mungkin Najwa kureng kot dengan kuih ni. So sesiapa yang tinggal berdekatan bolehlah cuba ye..Very recommended....


 
 Banyak masuk mulut najiha nampaknya ehhehe


P/S : Keputusan ABPBH 2011 malam tadi seperti yang dijangka kan, 
tahniah diucapkan kepada semua pemenang!!
Aaron Aziz memang bertuah, yang paling seronok
mestilah wife nya diana halik kan...
Rezeki dia untuk tahun 2012....


Labels: , ,