Alahai terlepaslah pulak!!


 

Itu hari dah aim nak beli mende ni, terbayang-bayang
nak grab yang warne pink tu.
Alih-alih hari ni tengok deal ni dah abis lah...

wahhh kiciwanya!
 Tengoklah pilihan warna yang ada tu cantik-cantik kan..
Boleh melaram sakan kat opis kekdahnya hehehe...

Pastu kalau beli yang batu warna warni tu,
boleh match dengan semua kaler baju kan..
Hehehhehe takpe-takpe,
deal macam ni kan sokmo ada kan..

Kekadang ada harganya yang murah dari yang ini,
chechechehhhh memujuk hati konon!!
hehehhee


 


Labels: