Bila retis datang komen di blog SweetFamily


Terkujat jap semalam sebab Zarul Umbrella sudi datang komen kat blog ini, hehhehe ala2 dapat autograph la kengkonon kan. Semalam kan daku wat entry tips nak dapatkan sponsored post tu kan. Sebelum tu daku menjengah ke blog zarul umbrella dan tinggalkan komen kat situ.

Alih2 petang tu Zarul pon datang komen balik kat blog ni, happy sampai hubby kata yeke Zarul umbrella?? Heheheh untuk info, hubby daku bukanlah kaki blogging dan yang hubby tahu hanyalah pegi site jek hihihi...that's why hubby pon tak tahu sama ada blog tu sahih atau tak.

kalau korang nak tambah kenalan blogger retis ni bolehla terjah blog beliau, ada jugak info blogging kat sana. Jauh berjalan luas pengetahuan ;.

Labels: , ,