Iklan Pedigree di Blog, Korang Ada Jugak Ke?


Pagi ini terperasan ada iklan ini di blog,
tu yang nak tanya korang ada jugak tak?
Pada daku ini a bit sensitif jugaklah..
Ke korang rasa ok je?
Ingat pasni nak anta ticket kat Nuffnanglah..
Hopefully pasni diorang lebih sensitif tentang hal-hal macam ini


Oh ye, daku dah tick no pada iklan yang tak diingini ni sebenarnya sejak awal-awal berdaftar dengan Nuffnang ni. ;)

Labels: