Pertama Kali Dapat Jemputan ke Event Nuffnang



Seronok sangat bila dapat emel ni dari pihak Nuffnang!! Rasa nak melompat sambil menari shuffle ;). Tak sangka entry daku ini menjadi pilihan pihak Nuffnang bagi menjemput blogger bertuah untuk sama-sama menyertai Invitation to LG Cinema 3D Smart TV party ni. Penat perah otak memikir ayat bombastik untuk tarik perhatian diorang ni kekekkee.....

Bukan apa, kalau nak tahu, malam tu nanti akan ada cabutan bertuah, mana tahu dapat bawak balik LG Cinema 3D TV ni ke siapa sangka kan? Kata orang tuah ayam nampak di kaki. Kalau ikutkan memang nak sangat join, tapi apakan daya daku ada kursus pada tarikh tersebut.

Owhhh kecewanya!!!!! Dah terbayang-bayang dapat jumpe http://www.viruspadu.com/, http://redmummy.com/, http://www.kakinakl.com/, ke kan hehehhe..eiii, dahlah first time dapat join, last-last tak dapat nak pergi pulak. Moga-moga pihak Nuffnang tak blacklist blog daku nilah kan. Takpelah itulah namanya takde rezeki kan.

Moga ada rezeki nak dapat peluang join event Nuffnang lagi huhuhuu...Keje kan lagi penting kan huhuhu...Emmppphhh ralat rasanya huhuhu, dahlah lama tak dapat Buffered Earning!! http://www.nuffnang.com.my/, bagilah saya BE baruuuuuu huhuhuhuhuhu.....




Labels: , , ,