Tips Mendapatkan Sponsored Post Dari Nuffnang

Sempat lagik nak bagi tips kan, biarpon tak pernah termimpi untuk untuk mendapatkan peluang ini, kalau biasa tengok blog2 glamour macam redmummy, viruspadu, ciklaili, madammondoq, beautifulnara selalulah dapat sponsored post ini.

Pastu bayaran untuk post ini juga dikabarkan mahal dan masyukk!! Topic atau isi kandungan entry pulak akan ditentukan oleh pihak Nuffnang dan Advertisors yang berdaftar dengan mereka. Of course lah kan, mestilah advertisor nak mengiklankan produk atau service mereka di blog yang ramai pembaca kan..Tak kiralah topic tentang produk susu tepung ke, telekomunikasi, percutian atau promosi produk2 terkini.

Untuk itu daku telah menghantar tiket ke pihak Nuffnang. Dan dari balasannya emelnya itu, syarat utama untuk mendapat sponsored post ini ialah, UV klik blog anda mestilah at least 1000 klik SEHARI ye, hahaha sehari nak capai 300 UV klik pon susah kan, inikan pula 1000 klik ;).

Tapi tidak mustahil untuk mencapai syarat yang ditetapkan tu kan, janji rajin update blog dan ramai pembaca setia, mimpi itu boleh menjadi kenyataan. Sekian tips untuk hari ini ;)

Labels: , , ,