Family Day di Sunway Lagoon


Adam tak heran kat ibu dah hehehe

Semalam dah janji nak tunjuk gambar melepak kat Sunway Lagoon sempena Family Day Opisku kan, tara!!!! Hehehehhe 2 keping je gambar? Hahahaha kamera and handbag dah disimpan dalam locker, jadinya tiada gambar mandi manda di sini. Ibunya pon tak bleh tahan tengok air, terus sewa pelampung RM30 (deposit RM15) ni. Sewa satu je, kalau sewa dua sapa nak dukung pelampung tu pulak kan. Pagi pas Sukan Najwa tu, dalam pukul 11 pagi kitaorg terus bergegas ke sini. Acara sukan tu belum habis lagi, tapi kami dah larikkkkk....Nanti tunggu lama-lama matahari dah terik plak kan.

So sampai Sunway lagoon kul 11.30 macam tu, cantiklah kan, memang baju pon tak tukar dah sebab dari rumah dah berpakaian mandi sukan, jadinya KECEBURRRR!!!! terjun je dengan baju-baju santai ni. Seronok!!!! Dah lama tak main air kata kau hehehhe..

Tapi maintain ayu, maintain ayu, kengkawan opis keliling tu kan, hehehehe..Nanti jadi isu kat opis tak best arr..Over exited lelebih dari anak-anak katanya hehehhe...


 
Tak sabar nak mandi hehehe

Tu tengah pujuk abah nak mandi la tu, tak sabar sangat, nampak air macam nampak apa je hehehe..Seriusly memang happening!! Nak pegi sendiri takdelah sebab nak masuk ni pon mahal tiketnya, jadinya gunakan sepenuhnya peluang yang datang sekali sekala ini, bebudak ni pusing 5 kali mandi dengan pelampung tu, ajak balik takmo dah.

Last2 ibu pujuk kata Sunway Lagoon ni tutup pukul 3 petang, so kene balik dah ni, barulah memasing buat muka lemah longlai, tukar baju, hmmm logo den hehehe..so kul 3.15 ptg bertolak balik umah..masuk-masuk kete tak sempat nak citer seronok mandi, masing-masing ZZZzzzzzzzzzZZZzzZzzzzz...

Hehhehehe pengsan pon korang kan, hmmmm nanti kalau ada rezeki kita datang lagi tau, kali ni ajak sepupu-sepupu korang mesti lagik best, daku nak ajak kakak dan adik tu, kita mandi sesama, pastu abah2 dia tukang jaga yang kecik tu kan? hehehehe next trip okeh!! SET!!!!!


Labels: , ,