Hadiah dari kawan-kawan blogger


 Mekasih kepada Fieda dan Umialya

Kan seminggu tak masuk opis kan, pi bercuti ke Perak ikut hubby bekerja, pastu pi Jalan2 kat Cameron Highlands pulak, emmm bestnya memang tidak terkira kekekek. Best bukan sebab apa, bila dah berjalan tu tak payah nak masak, cuci baju pon anta dobi je kakakakkaka..Malasnya ibu dia ni kan kan...

Bila sampai je di opis tadi, tengok-tengok atas meja ada hadiah, 2 pulak tu..eiiii saya suke! saya suke! Saya Suke!!! Kalau hari-hari macam ni kan best hehehhe. Kalau dapat munger lagi best (ayat untuk en hubbylah ni) ngeeee.


TQ!!

Sebelum ini daku ada join contest ni blog Fieda dan Umialya, Alhamdulillah bertuah dan memenangi hadia-hadiah di atas ini. TQ tidak terkira buat mereka. So bertambahlah koleksi FM daku, dan pewangi tu nak gantung dalam kete nanti...:)


Labels: